O NAMA

Ocean Holistic Beauty Centar

Ocean Holistic Beauty Centar je nastao iz Sanjine ljubavi prema ovom pozivu i želje da ponudi našim građanima vrhunske tretmane lica i tela, po najvišim svetskim i evropskim standardima, a po cenama prilagođenim našem tržištu. Radimo isključivo vrhunskim uvoznim preparatima i aparatima iz Francuske, Velike Britanije, Nemačke, SAD-a i Kanade. Nudimo jedan drugačiji koncept rada koji se ogleda u više aspekata: sveobuhvatan holistički pristup svakom klijentu, njegovo prethodno dobro upoznavanje, otkrivanje uzroka eventualnih problema, kreiranje protokola tretmana za svakog klijenta posebno, kreiranje ‘all in one’ tretmana koji u jednom aktu pokrivaju sve ili najveći broj potreba nečije kože, dugoročno vodjenje brige o stanju kože naših klijenata i napretku. 90% naših klijenata su stalni klijenti koji su nam u potpunosti prepustili brigu o svojoj koži i to jeste naš cilj. Mi smo našim klijentima lični terapeuti kože i svaki naš klijent koji redovno dolazi ima privilegiju te VIP usluge. Naši stalni klijenti ne vode brigu o tome koji im je tretman potreban, kako da reše eventualne probleme lica i tela, kada treba ponovo da urade tretman, sta će da koriste za kućnu negu i kako da se pravilno neguju izmedju tretmana, nema lutanja, eksperimentisanja sa tretmanima i kozmetikom na sopstvenoj koži – mi vodimo brigu o svemu tome, a njihovo je samo da dođu i uživaju u tretmanu.

Iza našeg rada stoji iskrena želja da se pomogne ljudima da izgledaju lepše, mlađe, osećaju se bolje, reše svoje estetske probleme ili zadrže već lepu i zdavu kožu na jedan zdrav i prirodan način i uživaju u tretmanima i negovanju svoje kože. Ono što mi u Ocean-u radimo je da pored toga što pružamo klijentima momentalno vidljiv rezultat mislimo i duguročno na budućnost njihove kože, na njeno zdravlje i lep izgled. Naši tretmani tretiraju sve slojeve kože od površinskog do mišića lica, tretiraju ih sveobuhvatno i manuelnim tehnikama i preparativno dubokim unosom najboljih prirodnih aktivnih sastojaka i neinvazivnim aparativnim tehnologijama koje na različite načine tretiraju različite slojeve kože, deluju i na same ćelije i izazivaju željeni odgovor. Kiseonik, ozon, mikrostruje, svetlosna terapija, ultrazvuk i radiotalasi, svaki na svoj način prirodno, neinvazivno a snažno deluju na kožu proizvodeći željeno dejstvo bez ikakvih štetnih dejstava, rizika, bez neprijatnosti prilikom tretmana i bez oporavka nakon tretamana. Poverenje naših klijenata i lična preporuka su ono na čemu se bazira naše poslovanje. O zadovoljstvu naših klijenata govori i Sertifikat Firma od poverenja koju smo dobili od Centra za nezavisno istraživanje mišljenja klijenata na internetu, jer ne postoje negativni komentari na naš rad.

Vaš lični beauty terapeut

Sanja Tutunović

Naš tim čine visoko obrazovani, stručni i iskusni kozmetičari-estetičari na čelu sa Sanjom Tutunović, vlasnicom i osnivačem Ocean Holistic Beauty Centra. Sanja je svoje znanje sticala u zemlji i inostranstvu, stalno se usavršava, redovno posećuje kongrese, seminare i sajmove iz oblasti kozmetologije i stalno donosi iz Evrope i sveta novitete kako u Ocean Holistic Beauty Centar tako i u Srbiju i Beograd. Prilikom uvođenja novih tretmana, Sanja mudro bira samo one za koje pouzdano zna da su visoko efikasni ali i da su potpuno neškodljivi. Od svih diploma i sertifikata najdraže i najznačajnije joj je znanje koje joj je prenela njena tetka Melissa (Milica) čuveni beauty terapeut iz Sidneja koja je svoju bogatu internacionalnu karijeru započela pre 55 godina u Londonu kod Elizabeth Arden a još uspešnije nastavila samostalno u Sidneju gde je poslednjih 40 godina jedna od najpoznatijih i najcenjenijih beauty terapeuta i čije su tri Beauty klinike prestižna mesta za negu lica i tela. To znanje i iskustvo vise od pola veka na vrhu svetske beauty industrije koje je Sanji nesebicno prenela je neprocenjivo. To je ono što Sanju uz njen sopstveni istraživački duh, konstantu težnju za napredovanjem i usavršavanjem i ljubav prema ovom poslu i ljudima čini u najmanju ruku drugačijom, a Ocean Holistic Beauty Centar jedinstvenim mestom u Beogradu.

„Važan je cilj, ali i put kojim ćete do njega stići“

SANJA TUTUNOVIĆ, Ocean Holistic Beauty